Zdravim,
chcem sa opytat ci sa niekto nestretol s problemom, ktory sa mi zacal objavovat asi pred 2-3 tyzdnami. Vo firme mame vnutornu siet a zopar pc napojenych na server, ktory spravuje aj dhcp. A zacalo sa nam stavat ze niektore pocitace proste prestanu akokeby fungovat na internete. Bez varovania prestane fungovat internet.. vnutorna siet funguje, je mozne pristupovat na sietove prostriedky, len nie je mozne surfovat na internete (nefunguje ziaden prehliadac, nedaju sa stahovat maily, nefunguje skype). Problem nastane uplne nahodne u jedneho pocitaca. System nic neohlasi, vsetky nastavenia siete su korektne, funkcne a spravne nastavene, nedojde k odpojeniu siete a aj tak sa pocitac nedostane na internet. Stava sa to u roznych pocitov, u niektorych castejsie a u niektorych vobec. Pomoze potom uz len restart pocitaca, kedy zase vsetko nabehne ako ma. Skusal som aj ping-ovat rozne internetove stranky a to je uplne bez problemov a funguje, ibaze v prehliadaci po zadani adresy ostane bud uplne prazdne okno (cista biela stranka) s hlasenim Hotovo (Firefox), alebo zahlasi ze nebolo mozne sa pripojit k danej stranke (IE). Nepomoze ani opravit sietove nastavenia a vzdy zaberie iba restart pocitaca.
Budem velmi vdacny za akykolvek napad ci radu, lebo ja som z toho uz zufaly a neviem v com to moze byt a kde je chyba
|