Čaute prerábal som celú motorku a dával som tam elektorniku z druhej. Ale ked som to všetko zapojil čo bola iba riadiaca jednotka a svelá (kedže to je jediné čo sa zapájalo) no ked som zapol kľúč tak sa predné aj zadné rozsvieti ale ked som stlačil brzdu tak zadné zhaslo až po pustení sa znovu rozsvieti. Podobné to je aj zo smerovkami až na to že tie ani nebliknú. Skúšal som to odmerať: po stlačení brzdy som nameral na kábli -0,2V(po pustení brzdy normál 0). Hľadal som relátko no žiadne som nenašiel. Otázky: -je možné že je niekde seknutý kábel a dotýka sa rámu ? (rám je novo nastriekaný prejde cez nástrek prúd?) -môže to byť vybitou baterkou? -Skúšal som aj zo starým svetlo (zadným) a tam svetlo nezhasne ale velmi jemno svieti -nejaké nápady ? (zajtra ešte celú elektriku popozerám) -na brzdách je spínač ktorý normál off otvorený on je to jedno na ktorý konektor dám + a - ?
Skutočnosti: -po zapnutí smerovky nebliká ani palubovka ani svetlá -nové zadné svetlo ktoré je ledkové v nom su zabudované aj smerovky(ani zo starým to nejde) - aj s novým aj zo starým robí to isté -smerovky sú staré
Snažil som sa to urobiť prehladné. Vyhovuje to takto ?
_________________ Mobil: Samsung A50 white PC- CPU: Intel i5 9400f | MB: Asus ROG H370i gaming | GPU: Gigabite Gtx 960 4GB | Ram: 2x8GB Kingston hyperx 2666Mhz CL16 | PSU: Fractal integra sfx 450W | Case: Fractal Node 202| Cpu fan: Noctua NH-l9i | HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB | SSD: WD blue M.2 500Gb Ntb: Acer Aspire R13 R7-371T-702T ________________________________________________________________ Vždy predávam aj mimo fóra !!