Mam PC a notebook, ktore su prepojene kablom cez router.
Internet ide od providera priamo do PC a cez router aj do notebooku. Doteraz nebol ziadny problem, avsak od vcera sa na notebooku neda pripojit na internet.
Pise stale ze neidentifikovana siet, obmedzene pripojenie.
Vsetko je spravne zapojene, signal do notebooku vchadza, kontrolka svieti - teda internetove pripojenie je v poriadku a navyse v PC mi internet bezi bez problemov.
Problem bude v notebooku, avsak netusim aky, ked doteraz to fungovalo.
1/ kupil som novy kabel, nepomohlo - len pre istotu aby som sa presvedcil ci nie je chyba v prepojeni, ale internetovy signal do notebooku vchadza v poriadku.
2/ odobral som driver sietoveho adapteru, znovu nainstaloval, dokonca aj novsiu verziu som skusil - nepomohlo. Sietovy adapter funguje a pracuje spravne, bez problemov.
3/ skusal som sa pripojit notebookom na bezdrotovu siet /u kamosovho wifi internetu/ - siet naslo, pripojilo sa ale pise zase obmedzene pripojenie a internet nejde.
4/ skusal som menit IP adresu Ipv4 na taku istu ako mam na PC, pripadne koncovku som zmenil o jedno cislo, nepomohlo.
5/ preinstaloval som cely Win Vista na notebooku, problem sa NEvyriesil...
Viete prosim poradit preco mi tam nejde ten internet ked doteraz isiel? V poslednej dobe vsak uz siel velmi pomaly v notebooku a odvcera uz vobec...
|