Čauko.Mám dva harddsiky 20 GB a 80 GB SATA.Všetko išlo v pohode,pokial som nepreinštaloval celý systém.Ten prvý je na C a SATA je na D.Ten druhý sa mi tam aj zobrazí ale blbne a vypisuje hlášku ,,Nepodarilo sa uložiť súbor na D:,pokúste sa súbor uložit inde".Mám k nemu aj ovládače na diskete,ale neviem čo s tým. PORADTE MI PLEASE
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
samozrejme tieto ovladacee su urcene pre vsetky cipsety VIA
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Malo by ti to pomoct, tebe len urcite chybaju ovladace na SATA radic
A to ze nemoze byt ATA a SATA spolu je blbost
Už som to tak spravil,dúfam že to pojde,lebo som si tam už všetko prekopíroval .A keby mi to náhodou začalo blbnúť tak to dam do opravy a bude to.Túto tému môžme uzavrieť.
Jááj do šlaka,chvílu mi to nevypisovalo a teraz zase to blbne,takže nepomohlo to tam nainštalovať ani drivery na SATA hardisk.HILFNITE MI PLEASE a keď mi to vypíše tak spravím screenshot (Aká je ta skratka?)
screenshot celej obrazovky normalne len stlacis PrintScreen klavesu alebo screenshot len aktivneho okna tak alt+PrintScrenn potom uz len v malovani das vlozit ctrl+v
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b