Nie som ziadny profesional v tejto oblasti, no formatoval som si disk uz niekolko krat, a zvladol som to bezproblemov. Raz som daval PC do servisu, pretoze som mal nieco odpalene, typek mi tam nahodil uz aj XP-cko, doplatil som si. Po nejakych 2 rokoch uz ale tento PC ide dost pomaly a mam chut ho nanovo sformatovat a nahodit svoje XP. Je tu ale problem, nejde to. Robim to klasicky, restart, vlozim CD XP, stlacim F8 a cakam na zobrazenie bootovacieho menu, alebo ako to nazvat... to sa mi na stotinku sekundy zobrazi, no nestihnem ani nic precitat, ani stlacit, a windows sa automaticky sam hned zapina... cize nepusti ma do bootovacieho menu...... neviete mi s tym poradit? .... pre informaciu, v biose mam nastavene ako primarne - bootovanie z CD/DVD. dalej teda neviem s tym rady. Je mozne, ze ten servisak to nejak zabezpecil? ... skusal som aj reset biosu, nepomohlo...... moze byt problem s tym ze mam 2 mechaniky, a nejak je tam blbo nastavena primarna a sekundarna? ... ( musim ale podotknut, ze som sksal spustat instalacne CD z oboch, a aj tak to neslo)...
vdaka
|