Zdravim Vas. Pišem z mobilu lebo mi neje internet. Mam net TURBO2 a Dnes sa mi tu pri kompe hrali male deti a vypli mi ADSL WIFI ROUTER (ZYXEL P-660HW-T). Normalne pri zapnutom PC stlačili tlačidlo POWER... Tak ja som ho zas zapol a začalo vyhľadavať sieť. Len po čase sa objavil žlty vykričnik, a bolo tam napisane citujem:"OBMEDZENE ALEBO ŽIADNE PRIPOJENIE-nemusi sa vam podarit ziskat pristup na internet alebo k niektorym sietovym prostriedkom. Tento problem nastal, pretože sieť nepridelila počitaču sietovu adresu"... Potom som kukol do PODROBNOSTI a tam je:
Fyzicka adresa: 00-16-17-E5-A3-1A
Adresa IP: 169.254.217.12
Maska podsiete: 255.255.0.0
Predvolena brana: 169.254.217.12
Pri Server DNS a Server WINS nieje žiadna hodnota. Čiže treba nastaviť toto ? Lebo ja tymto veciam nerozumiem a platit technikom za taku banalitu nemienim...
V navode je len ako zapojit kable (LAN, ETHERNET a POWER) a potom sa tam piše, ze do prehliadača treba zadať
http://192.168.1.1. a potom sa objavia potrebne nastavenia. Lenže po zadani mi žiadne konfiguračne nastavenia sa nezobrazia
Potom som skusil dat CD čo bolo v baleni a tam sam dal SETUP. A potom začalo pekne nastavovat, ale potom vyskočil ERROR že nenašla sa žiadna sieť
. Tak už ozaj neviem neda sa to nastavit vo Wine, alebo čo vlastne treba nastavit ? Ved je možne aby vypnutim routra vymazalo všetky nastavenia ? A kde mam zadať prihlasovacie meno/heslo ? Som z toho zufaly a navyše dnes večer ho surne potrebujem
VDAKA ZA KAŽDU POMOC !