Tak dúfam že to už píšem do správnej sekcie.
No takže pripojil som sa na nezabezpečenú sieť cez wifi.
Potom som bol chvílu na internete (facebook) a potom som šiel do obchodu.
Keď som prišiel tak som mal na obrazovke tabulku že windows prestal pracovať že nevie najsť hardisk alebo niečo také nepamätám si to presne proste že niečo nevie najsť nejaký asi pevný disk teda HDD.
Za tým bola ešte jedna tabulka (ja som ju nespustil) a bol to akekeby LOG a na konci toho logu bolo že "OK" a zrejme potom to vyhodilo toho pprieskumníka teda že prestal pracovať.
Potom som dal že reštartovať windows priesumník a zmizlo všetko okrem widgetov a wallpaperu.
Potom som ručne vypol notebook a zapol ho.
Keď som ho zapol tak sa objavil normal že ASUS a potom som chvíľku čakal cca 10 sek a objavilo sa ze (jako keby safe mod) Loading Windwos File Pod tym bol ten loader a nabiehal (teda nabieha stále ked zapnem note) a ked nabehne loader tak po cca 5sek nabehne loader z VIST (ten čo je pri spustení visty bez loga) no a to po 2 sek zmizne a je stále čierna obrazovka.
BIOS funguje ale keď zmizne ten lodaer z visty tak sa objavý jak som povedal čierna obrazovka ale počítač stále pracuje tak nepretržitý furt sviet sem tam blikne signalka.
Dost by som potreboval nejaku radu pretoze na pocitaci som mal strasne dolezite veci.
Vopred dakujem za odpovede poprípade rady a pomoc