Zdravim, chcem sa vas spytat co mam spravit. davnejsie som si stiahol hru Medieval II Total War nakoniec som ju nenainstaloval a asi pred 3 mesiacmi odstranil...odvtedy som robil kontrolu PC cez ESET SMART SECURITY 4 priblizne 4x vzdy to skoncilo bez infiltracie.....no dnes sa mi z nicoho nic stalo ze pri 2 hodinach kontroly som mal prekontrolovane iba 3% a pisalo ze kontroluje subor Medieval II Total War Kingdoms (Expansion) - DVD1.part0653008 ....kontrolu som zrusil a chcel som to zmazat aj ked som nevedel kde sa to tam vzalo..no tu nastal problem ako som to dal vyhladat naslo mi az 6400 takychto suborov a vsetky maju velkost len 3kb ale ked dam ich vlastnosti maju 0B...nechapem....niako sa mi ich nepodarilo odstranit ani cez UNLOCKER ani ostatne programy co som tu cital...skusil dom teda CHKDSK ten zmazal nejaky subor no stale ich mam v PC...neviem ako sa ich mam zbavit nedaju sa vymazat nijak....strasne ma seru.....NTB mi ide aj troku pomalsie....tieto subory nikde niesu iba ked ich dam to vyhldavaca ich najde alebo ked davam kontrolu cez antivirus tak tam su inac ich nikde neivem najst...uz som z toho zufaly
PORADTE PROSIIM BUDEM VELMI VDACNY...vlozil by som tu aj screenshot ale neviem ako