Cavte, nejde mi nastavit nativne rozlisenie na monitore asus vw193D-B 19palcovy, nativne ma 1440x900, graficku mam VIA/S3G UniChrome Pro, proste v ponuke rozliseni chyba 1440x900, da sa to nejak vyriesit? Novu graficku kartu nechcem kupovat, lebo tento PC mam len na pracu.
Skoč do biosu a nastav max. veľkosť VGA pamäte. Potom si daj vlastnosti obrazovky - nastavnie - spresniť - monitor - odškrtni skryť režimy, ktoré sa nedajú použiť, potom sa prepni na "Adaptér" - zoznam všetkých režimov. Ak nemáš najnovší bios, tak ho aktualizuj.
do biosu nechcem rypat, lebo nahodou tam dam bios, co neni pre moju maticnu dosku a som v riti, tak to asi necham tak.. je to velky rozdiel v kvalite obrazu, ked je alebo neni nativne rozlisenie?
lebo bez toho sa to asi neda, obraz sa mi zda byt celkom ostry, len pismena niesu tak dobre ohranicene - je tam taky sedy prechod medzi pismenom a bielym pozadim, ale to vidno len z blizka
tym "neda sa to" som myslel, ze bez flashnu biosu nenajdem to moje konkretne widescreen rozlisenie 1440x900, otazne je, ci aj keby som dal najnovsi bios, ci by som to nasiel