moze to byt aj v tom biose lebo ked som instaloval windows tak som tam musel nieco nastavit a je mozne ze som tam aj nieco ine spravil kedze do biosu sa ja moc nevyznam...
no a nastavoval som to tak ze som nainstaloval vsetky ovladace co boli na CD pri MB, zjavilo sa mi internetove pripojenie (tam kde som pisal predtym ze teraz mi zmizlo
)
klikol som nan 2x, dal som Vlastnosti (pri tlacitku Vypnut), z toho zoznamu som vybral Internet Protocol (TCP/IP), dal som Vlastnosti a tam som vyplnil vsetko, dal som OK a vsetko som zavrel. takto som to spravil aj na notebooku a islo to.
mozu to byt aj zle ovladace ale pochybujem lebo prvy krat sa mi tam pripojenie zjavilo, potom som isiel na 2 dni ku babke, prisiel som a uz tam nebolo tak som znova dal nainstalovat tie iste ovladace ale teraz mi ukazalo nieco v tomto zmysle "Please shutdown and plug Realtek PCIE card in slot" takze podla mna to boli ovladace nie na tu integrovanu sietovku ale na tu co sa dava do PCIE. lenze vsade na nete som nasiel iba na PCIE ovladace. ak mi niekto poslete link na spravne ovladace bol by som vdacny. MB mam v podpise