Mám vistu 32 bitovú home premium.
Brat niečo skúšal a pridal jeden súbor cez linux do priečinka C:\users\názov môjho profilu\. Potom ten súbor vymazal a všetko bolo v pôvodnom stave. Lenže windows už nešiel ani núdzový režim. Išiel spustiť ale nie cez môj profil. Windows automaticky vytvoril dočasný profil, pretože k môjmu došla chyba a nešlo načítať. Chcel som otvoriť tú zložku C:\users\názov profilu\ ale vypisovalo chybu, že súbor je poškodený a nič s ním nešlo robiť. Samozrejme na dočasnom profile sa mi takmer nič nedalo poriadne robiť. Keď nešiel ten súbor, tak som naspäť v linuxe kopíroval, lebo linux ho vedel otvoriť. Kópiu súboru šlo otvoriť cez windows a nahradil som poškodený súbor kópiou. Bolo to dosť zdĺhávé, pretože súbor mal až 61gB. No ale po nahradení už mi ide spustiť môj profil, až na to, že stále nejde núdzový režim a k tomu ani zapisovať na disky čo je dosť veľký problém. Viac ako polovica programov mi potom nefunguje správne, alebo ani nejdú spustiť. K tomu po prihlásení sa do windowsu je na ploche konfiguračný súbor (.ini) s názvom desktop ak to pomôže a je tam
[.ShellClassInfo] LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787
Ešte len dodám, kde mi presne prestane ísť núdzový režim. Zastane to pri: ...\drivers\crcdisk.sys
Nerád by som momentálne reinštaloval windows.
Mám aj administrátorske práva, jednoducho všetko. Ale nejde nikde zapisovať. Ani vytvárať nové súbory. Len priečinky. Ináč sa nedá robiť nič.
Vďaka každému, kto sa aspoň pokúsi mi pommôcť. Naozaj som už v koncoch.
|