Caute som tu novy je to tu mozo 50000x krat ale predvcerom som si upgradoval pc kupil som si MSI 970 GAMING , AMD FX8350 , a hyperx 8gb ram 1866mhz grafiku mam od gigabytu HD 6850 .. Prisiel som zapojil som to nejde .. Pustim pc vsetko ide normalne vsetky fany okrem grafiky .. Ta absolutne nic ani fany ani nic ziadne video ... Skusal som vsetko menil cpu , ramky , sloty , iba 1 ramku sotam nechal obi 2 pci-e som skusal resetoval bios skratom aj som vybral baterku stale nic .. Skusalsotiez inu grafiku lenze nejaka stara ktora sa nenapaja zo zdriju ale iba sa picha do zakladky tam sa fany tocili ale aj tak video ziadne ... Myslel som si ze som to zle zapojil tak som s tym letel do servisu ale skontroloval to povedal ze vsetko bolo zapnute po zapnuti sa grafika trochu zohrieva len proste nic nerobi ... Mam 550W zdroj vseko by mal utiahnut s tym by ziaden problem byt nemal ... Ten typek v servise mi povedal ze to moze poslat na centralu kde sa na to ewte pozru ale to je zase na 2 tyzdne a potrebujem ten pc tak sa radsej pytam vas ... Uz vszne neviem co mam robit ... Stara zakladka bola gigabyte GA-MA790X-UD4P a processor phenom x4 980 BE a iba 2gb ram DDR2 (hlavne kvoli tomu som upgradoval) ... Dakujem za pomoc
|