Ahojte, mam doma internet Chello Platinum /pc s windows vista/ a wifi router netgear MR814v2. Ked odpojim sietovy kabel z modemu a dam ho do routru a potom dam kabel z routru do pc tak v pohode. Napisem
Kód:
http://192.168.0.1/ - ip adresa, ktora ma dostane do menu od routru
tak ako je v navode. Prihlasim sa menom a heslom, spustim wifi siet, dam jej nazov, zapnem kontrolu mac adries (samozrejme, ze mu zadam mac adresu mojho PSP, aby sa vedelo pripojit bez hesla) ale psp ani pc sa na net nevie dostat. na pc vo firefoxe ako je vidno na obrazkoch mi to hadze tieto problemy:
Toto je klasicky pripad, ked dam na modem novy pc, tak sa chce zaregistrovat, ked to dam, tak mi napise restart pc ale zase mi to vyhodi to iste...
Akonahle pripojim medzi pc a modem tento router, internet proste neviem spojazdnit, ale napriklad niektore servery dsl.sk/zive.sk/zoznam.sk... idu, ale pcforum.sk/pspzone.sk... proste nejdu. PSP sa semtam pripoji, ale skor nie ako ano...
Prosim o pomoc, pretoze som v koncoch... Vsetky navody, napady, SKUSENOSTI s obabranim chella kontroly mac adries, dosli mi uz napoady co s tym...
(PC ma windows vista ultimate 64bit, ten router ma najnovsi FW - aspon tak mi hovoril predavajuci a psp ma CF 5.00 M33-6 - kupil som to koli tomu psp, konkretne playstation store a nocnemu surfovaniu...)