Caute. Mám NB Toshiba Satellite Pro U400 a dlsie mi blbol sám sa vypinal a pod. Niekedy ked sa vypol dlhsie ccs 5-10 min nesiel nahodit. A teraz sa mi vypol a nejde nahodit vobec. Stlacam tlacitko a nic ani cuc. Neviete niekto prosim vas co s tým moze byt?
_________________ NB: HP Probook 4540s | CPU: Intel Core i5 Ivy Bridge@2.60Ghz-4cores| Graphic: AMD Radeon HD 7500M ~ 2GB | RAM: 6GB | OS: Windows 7 Pro x64 Mobil: HTC One X 32 GB Black | Sense 5
Neprehrieval sa ti nahodou ?
Skus ho odpojit od siete, vyber baterku, pockaj nejaku minutku vloz to spet a skus ho zapnut.
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
_________________ NB: HP Probook 4540s | CPU: Intel Core i5 Ivy Bridge@2.60Ghz-4cores| Graphic: AMD Radeon HD 7500M ~ 2GB | RAM: 6GB | OS: Windows 7 Pro x64 Mobil: HTC One X 32 GB Black | Sense 5
ah jáj ale ja ho mám asi 3 roky z jednej firmy odkupeny. nie z obchodu omg
nie proste ti odišiel keď ani necekne .... Skús to odniesť do nejakého obchodu kde sa ti nanho kuknú a povedia čo sa stalo ... možno to bude lacná oprava ( možno ti odišiel CPU alebo GPU základovka alebo možno len ramky
Neviem ako to, ale mne počítač raz ide zapnúť, druhýkrát nie, a potom znovu ide. Akonáhle je zapnutý, funguje normálne, neprehrieva sa a pod.
Niekedy však jednoducho nejde zapnúť...
Caute. Mám NB Toshiba Satellite Pro U400 a dlsie mi blbol sám sa vypinal a pod. Niekedy ked sa vypol dlhsie ccs 5-10 min nesiel nahodit. A teraz sa mi vypol a nejde nahodit vobec. Stlacam tlacitko a nic ani cuc. Neviete niekto prosim vas co s tým moze byt?
Ten isty problem som mal aj ja.Bol to studeny spoj na chipsete.Pretavil som ich mikrospajkou a vsetko ok.