Pred časom som si tu na fóre vyskladal zostavu, poskladal som si pc, všetko bolo pár dní ok.
Dnes som sa rozhodol, ze si v R3ke trochu upravím káble, okrem toho som dal dolu chladič a opäť ho nasadil (z rôznych príčin). Upravil som káble, zapol som počítač, všetko fungovalo.
Po chvíli však nefungovala wifi karta, hlásilo, že žiadna v pc nie je. Odinštaloval som ovládače, vybral som kartu, dal som ju späť. Nefungovalo to, tak som to urobil opäť, ale keď som zapol počítač, tak sa ledva rozbehol, po chvíli sa vypol a nešiel zapnúť.
Všetko som rozobral, najprv som si myslel, že je chladič zle osadený na procesore, ale zrejme bol poriadku, lebo pc sa nezapol.
Je to úplne nová zostava:
Fractal Design R3
msi P67A-C43
Intel Core i5-2500K
Coolink Corator DS
Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze
VGA SAPPHIRE ATI HD6950 2G
Dalo by sa takto na diaľku určit, v čom by mohol byť problém? PC fungovalo v pohode asi 5 dní, dnes mi prišlo na um kabeláž upraviť
asi som to mal nechať tak.
Mohla by byť chyba v nejakej maličkosti? Samozrejme, napadlo mi, že mohol odísť zdroj, ale sú to nové komponenty, tak hádam mesiac by mohli vydržať. Momentálne si nemám od koho požičať zdroj, aby som to overil.
Keby odišiel procesor alebo iný komponent, počítač by aspoň zablikal, nie?
Tak, mal niekto podobnú skúsenosť?