prepacte ze tu riesim taketo hlupe otazky ale ... sukromna sprava adminovy sa poslat neda a v PRAVIDLACH FORA som nic nenasiel o nelegalnych kopiach widowsu...resp ja osm ich ani nepropagoval ani nic ... len som sa pytal na to,ze pokial mam windows na ktory sa stahuju aktualizacie normalne, tak kde mozem mat problem s nejakou vecou na notebooku (vypinanie a zapinanie resp restartovanie pc po prebudeni zo spanku)....pokial som som to prehliadol poprosim o zaslanie ( ak to niekto ovlada lepsie ako ja ) clanku, ktory som som porusil, pripadne tu temu kde sa to riesi, ze ludom s nelegalnou kopiou windowsu niesu povolene temy ohladom toho ...pretoze zadalsie ja som riesil problem PC, ktory vobec nemusi byt sposobeny tym, aka je na nom kopia windowsu ... a ak som porusil pravidla fora, ktore som nenasiel tak SA OSPRAVEDLNUJEM a uz sa to viac nebude opakovat. Nepisem to v zlom, pokial je tu take pravidlo ja sa nechcem vadit, len ma to zaujima, aby som sa nabuduce vyhol takymto chybam z mojej strany ... dakujem za odpoved... Jano D.
|