Zdravím všetkých,
Kamarát má nainštalovaný Windows XP Prof., všetko som mu zaktualizoval, nahral som mu tam NOD skušobnú verziu, Operu a bežne potrebné programy, všetko fungovalo v pohode.
Keďže má Mágio dostal k tomu aj Eset smart security, ktorý si preinštaloval a od vtedy to nefunguje.
Problém je v tom že má obmedzený prístup na internet a hlavne sťahovanie súborov...dokonca sa nedá zmerať na speedmetroch ani rýchlosť pripojenia.
Eset stále na niečom pracoval a v správcovi systému som našiel že proces ekrn.exe, ktorý používa práve NOD-ko využíva procesor na 98%. tak som vypol antivirák ale stiahnúť z inernetu sa mi nič nepodarilo.
Volali sme na T-com aby to preverili dnes tam bol technik a tvrdí že problém je v prehliadači...Opera...dobre, nastavil som IE ako predvolený prehliadač a skúšal som niečo stiahnúť ale nič.
Premýšlam či tam náhodou nemá nainštalovaný nelegálny windows, ale Geniue tam nainštalovaný má a v podstate ak by tam nelegálny Windows bol ako to zistím, ako sa to prejavuje?
Mimochodom vraj mu to niekedy ide a niekedy nie, preto som uvažoval na problémy u poskytovateľa internetu...neviem, poraďte!!
|