Mám dosku K8N4E-SE proc. Athlon 3000. Zostavička mi frčala bez problémov cca štyri roky. Teraz sa mi pri štarte stáva že po zbehnutí biosu mi PC zmrzne. a ostane len čierna obrazovka. Po niekoľkých reštartoch to nabehne a PC funguje bez problémov. Poradte mi prosím kde môže byť chyba. Preinštalovanie XPP, zmena biosu na doske ako aj nové ovládače nemali žiaden efekt. Vopred Ďakujem za všetky rady.
no ja som mal k8n4-e dosku, zaniesol sa mi ten aktivny chladic dosky a doska pipala a robila hluposti... skontroluj ci nemas zanesenu skrinku vo vnutri prachom... predsalen 4 roky je velmi dlha doba, mne sa to pokazilo po 2 a pol roku
chladič som kontroloval točí sa a v skrinke nieje prach. No a keby to bol chladič tak by doska blbla aj keď pc naskočí ale PC-čko ide niekedy aj 18 hod. bez akéhokoľvek problému.
skus pozret ci sa na doske nenachadza prach (v oblasti ramiek, v slotoch....) moze to robit aj to.
pripadne skontroluj kondiky, ci nie su povyduvane.
vyskusaj povyberat komponenty, vyfukat sloty vzduchom (kompresorom), vymen baterku na doske, a tak...