Ahojte,
4 dni dozadu mi na mojom telefone naskocila (konecne) aktualizacia MIUI 12.5, ktora meni v telefone vela veci k lepsiemu, hlavne co sa tyka odozvy a vseobecne rychlosti systemu. Samozrejme, kto by nechcel sviznejsi telefon, taktiez to chcem aj ja. Cize dal som to aktualizovat resp. stahovat aktualizaciu, ale tam kde pracujem mame neskutocne pomale wifi a priblizne po hodine a pol som mal stiahnutych len 6% a tak som stahovanie zrusil s tym, ze si to doma stiahnem za par minut. Bohuzial, odkedy som toto stahovanie zrusil, po kliknuti na "Skontrolovat aktualizacie" mi uz ziadnu aktualizaciu nevie najst ... Myslel som si, ze pomoze restart/vypnutie telefonu, ale nepomohlo. Taktiez som si myslel, ze to po dni, ci dvoch opat najde aktualizaciu, ale presli uz 4 a stale nic. Aj ked vyberiem moznost "stiahnut najnovsi balik" zacne mi stahovat staru aktualizaciu, ktoru uz na telefone mam a tiez mam aktivovanu moznost "Dostavat aktualizacie v predstihu".
Viete mi poradit ako vyriesit tento problem ?
_________________ CPU: AMD RYZEN 5 2600, VGA: ASUS RX 580 8GB, RAM: Patriot Viper 4 16 GB 3200MHz, HDD: ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 512GB, MB: ASUS TUF B450 PLUS, PSU: Corsair VS 650 |