Kupil som si novu bateriu do mojho notebooku kedze original stala cca 150euro a neoooriginalna len 78 volil som lacnejsiu cestu no po tom ako mi prisla zacali problemy. Po vlozeni baterie do PC, pocitac ako keby ani nezistil ze tam ta baterka je stale pisal ze je pripojeny na A/C a charging baterie stal a este aj do dnes (2hy den) stoji na 0% ... nabijanie baterky aj chvilku blikalo ale potom sa po case vyplo cize tomu celkom nechapem. Ked vytiahnem PC zo siete tak baterka ho podrzi ale ked vypnem PC a chcem ho zanut len na baterke tak to nejde. Neviete cim to moze byt ? ako to mozem opravit ? daky takt baterky alebo podobna vec ?
myslim si,ze odpovedat na otazku si vies aj sam,ked si napisal ze si si kupil neorigo baterku... aspon sa poucis ze je dobre si radsej priplatit... ak mas moznost tak tu baterku reklamuj,a ziadaj vratenie penazi,to je jedine co ti mozem poradit....
_________________ -PC: Intel® Core™ i9 14900K +Fractal Design Lumen S28 RGB V2, Gigabyte AORUS Z690 Elite AX,G.SKILL DDR5 6000MHz CL.40 RGB,GPU:Gainward RTX 4080 Phantom 16GB, SSD1 M.2 NVMe Samsung 980 PRO 1TB ,SSD2 M.2 NVMe Samsung MZVKV512HAJH 512GB,SSD3 SATA Samsung MZ7LN512HAJQ 512GB ,SSD4: Samsung 860 EVO 500GB (mSATA -> SATA) , HDD: WesternDigital Purple 3,5" 4TB, PSU: Corsair RM850i,Phanteks Eclipse P400S Tempered+High AirFlow front panel, LCD: 27" Samsung S27R750 QuadHD 144Hz +22" Dell P2212H +22" Lenovo ThinkVision E2224 ,Keyboard: Logitech G PRO (GX BLUE) ,Mouse: Logitech G PRO Wireless,Mouse pad: DEV1S ULTRA Slim XL ,Headphones: Beyerdynamics DT990 pro 250Ω , Sound card: Asus Xonar Essence STX ,Microsoft life cinema webcam,Samson Meteorite MIC, OS: Windows 11 PRO -NB: Lenovo YOGA 910-13IKB Intel i7 7500U, 8GB RAM,512 NVMe SSD,Touchscreen LCD, Windows 11 PRO
Ja by som tu baterku reklamoval, zrejme je v nej nieco vadne, ked nefunguje tak ako ma. Vyrobca musi dodrzat vstetky funkcie a parametre baterky, ci uz originalnej ci neoriginalnej. Proste vyrobok nesplnuje zakladne poziadavky a funkcnost....Na takychto baterkach nie je co nastavovat ci taktovat, proste zasunies a musi to ist. Ja som kupoval pre moj NB baterku od WhiteEnergy a nestazujem sa.