Kamarat ma poprosil, ci by som mu nepreinstaloval na kompe wokna... Predtym mu v pohode behal Windows XP. Dokazil sa kvoli nejakemu virusu pribalenemu k jednej hre.
Avsak instalacia vzdy zamrzne na roznych castiach (po skopirovani suborov a rebootovani kompu). Vyskusali sme rozne Windows XP (cz, en, prof., home), ale nikdy instalacia nedosla do konca.
Potom som si zobral disk domov a instaloval som na mojom kompe. Partion Magic a ine nastroje na spravu disku spociatku vyhadzovali chybu, po niekolkonasobnom sformatovani to prestalo. V pohode som nainstaloval disk (takze disk by mal byt v pohode) a disk som mu dal. Povyhadzovalo mu to nejake chyby (nedivim sa, ked jeho hw je dost iny, platforma rovnaka - intel x86).
Pri dalsich instalaciach na jeho kompe s mojou CD mechanikou (aby som overil aj tu) to pri kopirovani suborov na disk 1 vyhodilo chybu, ze nevie skopirovat nejaky (IMO) bezny subor. Ked som dal znovu opakovat, uz bol ticho. Avsak taktiez zamrzali vsetky dostupne verzie na dokonceni instalacie. Disk pracoval v obcasnych (dost dlhych) intervaloch, CD mechanike nevadilo, ked som CD vybral...
Co s tym moze byt?
Rozmyslal som co by bolo treba vymenit, avsak som nic mudreho nevymyslel...
Takze otazka znie: Co skusit spravit, aby som doinstaloval windows? Alebo aku hw suciastku vymenit?
Vdaka za kazdu radu, postreh, napad
_________________ Otvorte okná, Tux prichádza! |