Tato tema casom pojde do sekcie bazar, no kym sa tam dostane potrebujem vasu pomoc. Po zial nebohom svagrovi nam ostala slusna zbierka PC komponentov, kablov, strojcekov, elektroniky, ...... Neviem presne co s nimi, vela ani neviem na co sluzi. V podstate vsetkeho sa chcem nejakym sposobom zbavit, ci uz darovat, alebo predat. A tu by som potreboval vasu pomoc. Kuknite si prosim prilozeny album. Vsetko som to nafotil. Potrebujem zistit, co z toho by sa dalo predat a zhruba za kolko, nech to nie je premrstene, nepotrebujem na tom zarobit. Co je vhodne akurat na darovanie a co rovno bachnut do odpadu.
Zhruba sa jedna o toto:
Disk WD, mam z neho dojem, ze je novy, no na 100% to zarucit neviem.
Dalej je tam prenosny stitkovac na kable, podla vsetkeho funkcny, akurat nema pasku.
Dalsia je starsia, no funkcna nabijacka na baterie.
Stare modemy 3ks.
Domace kino Philips, tam nefunguje prehravac, mala by byt nefunkcna nejaka konkretna suciastka v nom, neviem aka. No reprosustava by mala byt v poriadku.
Potom su tam nabijacky na telefony.
Kable a pamatove karty k telefonom.
Dalej strasne vela sakovakych kablov a redukcii k PC. K tym by som poprosil ak mozete poradit, co su to za kable a ako sa daju vyuzit. A samozrejme, ci predat, darovat, alebo zahodit.
tu je link na cely album, 51 fotiek.
http://s148.photobucket.com/albums/s6/j ... omponenty/
moc moc dakujem za ochotu