Zdravim...
Moj problem je asi taky:
-chcel som rozdelit disk tymto sposobom
http://www.youtube.com/watch?v=3kzNlPpzBJ0
-mal som v plane zmesnit disk C (vista) a zväcsit disk D, ale bola tam len moznost vytvorit dalsiu particiu zo ziskaneho miesta, tak som sa rozhodol, ze to radsej spravim nejakym programom (napr. Partition Magic), znemy velkosti particii som v zavere nukladal
-po opatovnom spusteni visty, system nenabehol, nemoze sa nacitat, stale hlasi chybu
-obnova systemu nefunguje, pretoze nie su k dispozicii subory na obnovu, hlasi, ze mam skusit spustit rstrui.exe /OFFLINE: C:/Windows ,ale takisto nenajde ziadne subory k obnove, mam len disk(particiu) X:[RECOVERY], ktora neviem akym sposobov vznikla:)))
-skuskal som cez prikazovy riadok spustit diskpart.exe pomocou, coho mozem vidiet povodne particie, ale nejako ich nemozem dat do povodneho rezimu ONLINE alebo "spristupnit" povodnu velkost C:
Dufam, ze som to v skratke zhrnul:)) ak by niekto mal nejaky navrh budem rad na vsetky reakcie.
A este dolezizty dotaz: chcem sa dostat k datam, ktore su ulozene na disku; riesienie typu preinstalovat vistu/xp mi nevyhovuje, kedze mi ide o data na disku..
DAKUJEM