na comp som si napojil premietacku a chcel som si prezriet film, vsetko na premietacke bolo vidno ale ked som spustil video (skusal som aj viac prehravacou) tak tam kde malo byt video bola cierna obrazovka - na tej premietacke, mal som zapojeny aj monitor ( bol to notebook) a na monitore bolo vidno aj video. Na premietacke video nebolo vidno ale titulky ano neviete preco. Ked som tam dal druhy comp (normalny nie notebook) tak to slo v pohode cim to moze byt, veccer otec donesie druhy notebook a skusim to aj tam ci to ide no skuste uviest nejake priciny
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
kde sa nastavuje to prekrytie a premietacku mam taku normalnu - taka mala skatulka od acer
Někde ve vlastnostech obrazovky - v nastavení adaptéru.
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...