Dobrý deň kúpil som grafickú kartu geforece gtx 650 a zapojil som ju podla návodu ale je tam nejakí externý napájací kábel aj ten som zapojil do tej karty a druhí koniec ma isť do zdroja ale tam nič také nieje. Zo zdroja vedie iba takí kábel čo nieje nikam zapojený ale myslím si že to má isť do toho kábla ale on nemá takú koncovku ako ten napájací kábel. Musím kúpiť takú koncovku ale sa to dá aj inak? a ak kúpiť takú koncovku tak ako sa vola alebo kde by som ju mohol kúpiť? Prosím pomôžte my.
Do tej karty ide 6-pin ak sa nemýlim a v balení ku karte by si mal dostať redukciu z dvoch MOLEX káblov ( to sú tie čo majú 4 konektory ) na jeden 6-pin. Ak nemáš 6-pin na kábloch od zdroja použi tú redukciu
Zabudol som ešte povedať že ta grafická karta ide (počujem že ide ventilátor na nej) ale ked zapojím na ňu obrazovku tak nejde iba píše na obrazovke že nevie nájsť signál. A keď chcem nainštalovať ovládač tej grafiky tak mi píše že ju nevie nájsť.
Pripojil si ten kábel k zdroji,alebo máš priamo na zdroji konektor pre grafiku? http://datacomp.sk/premiumcord-redukce- ... y2MZxKYIr8 Ak grafika nemá zapojené napájanie ,tak PC zvykne aj pískať samozrejme ,ak máš pripojený repráčik na doske.
_________________ PCMB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 3050 O6G SSD1:Samsung 850Pro 256GB SSD2:WD Blue 1TB SSD3: Crucial MX500 2TB SSD4:Kingston DC600M 1,92TB SSD5:WD RED SA500 4TB SSD6:WD RED SA500 4TB SSD7:Samsung 970 EVO PLUS 2TB PSU:Be quiet! Straight Power 11 650WCASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Dell S2721DGF
Nie nepripojil som to k zdroji lebo tam nieje (aspoň to tam nevidím) miesto na zapojenie. A ten kábel na tej stránke čo ste my poslali mam ale na tích dvoch koncovkách je asi viac tích tyčiek (neviem jak to mám nazvať) asi na oboch 4 ale neviem musím to tam pozrieť. (repráčik nemám aspoň sa my zdá)