zdravim vas mozno to tu uz niekde je no ja som si to nevsimol alebo som zle zaradil tak sorry
vcera vecer som si chcel stiahnut jednu hru (trosku staru
nesmejte sa kto poznate
) Lbreakout2 a pri instalacii sa zobrazila ponuka nainstalovat BabylonToolbar tak som vsetko odfajkoval ved viem ake problemy s nim su a ze nejde odstranit ale co sa nestalo?
hra nikde a skur.. ny
Babylon
ako domovska stranka
skusal som par hodin nejako sa ho zbavit ale ta spina vsetko prezije... na nete je kopa clankov ako na to aj kopa softu ale tie clanky pisali hajzli co vam tam napisu link na soft a ked ho instalujete tak zase dostanete ako darcek nejaku hovadinu... skusal som 2 X obnovit Win (mam win7 home a prehliadac pouzivam Chrome) 2 rozne body obnovenia ale nic vsetko zmizlo co bolo od nich nainstalovane akurat to
Babylon
zostalo mna uz z toho drbne ani jeden z tych programon co som stiahol (na odporucanie nejakeho idiota ktoremu vraj pomohol) to nedokazal a ten co by to aj zvladol bol plateny a zatial niesom magor aby som dal 35eur za nieco co nemam odskusane. Babylon uz som nikde v pc nenasiel nieje po nom ani smrad odvsadial som odobral a nejake zbytky co po nom ostali natvrdo vyhodil. ak chybaju nejake info napiste doplnim co budete chciet prosim kto viete poradit tak poradte lebo ma uz z toho fakt je..ne urcite s tym budete mat niekto skusenost ved to svinstvo sa uz votrelo asi kazdemu. diky za vase rady
p.s.: zavrel (citaj zabil) by som toho hajzla co ten Babylon vyrobil a siri ho po nete za toto by ho mali podla mna fakt zavret ked sa vam nainstaluje pod zasterkou nejakej obycajnej aplikacie ktoru chcete svoj produkt ktory vas este k tomu moze ohrozit