Zdravim vas machri, vedeli by ste mi helfnut s jednou vecou??mam taky problem ze mi nechce nikdy vypinat PC. restart prebehne normalne ale ked dam vypnut tak to zamrzne na hlaseni SYSTEM WINDOWS Sa vypina. Menil som zdroj, resetol som dosku, resetol som bios a podobne no problem nezmizol. Kde bude problem?? pochybujem ze bude v OS lebo ho pouzivam stale na rozne pc a tento problem som este nemal...tak? pls help
toto je zaujimava chyba, ale skor si myslim, ze to bude HW, nejaky spinac... toto sa takto neda vyriesit, ak nie si elektronik, ale da sa to zistit lahko ak skusit linux, tam ti vypise vsetko ked aj zapinas aj vypinas...
zdravim mne sa robi to iste..dam normalnou cestou vypnut pc, vypise WINDOWS XP SA VYPINA a nasledne bud zamrzne alebo sa cca po 10 sek restartuje to iste robi aj ked dam uspat alebo odhlasit..taktoval som procak v biose, teploty mam zhruba na 60-65 stupnov a ramky mam 800 Mhz ale doska podporuje iba 600-vky, napatie som nemenil nvm ci to pomoze ale mam komp, monitor a tlaciaren na jednej predlzovacke
_________________ CPU: Intel Pentium4 OC 3.5 GHz __ MOTHERBOARD: MSI MS-7028___RAM: 2*1 GB___VGA: PALIT ATI 4670 SUPER___HDD: MAXTOR 6V250F0 250GB___MONITOR: BENQ 19"___MOUSE: optical Logitech Wirless___NET: NETLAB 2 MB/s___DVD: LG super multi DVD-RW___TVCARD: ASUS Hybrid___SOUND: 5.1 MSI__REPRO:5.1 genius 5000