Páči sa mi, že sa v headeri plynulo menia obrázky, no samotný nápis "vysoké tatry" sa k celej stránke pomerne nehodia... menu pod headerom by som dal o stupeň väčšie písmo.
tennadpis je az moc taky akoby farebny taky preblysknuty neviem mozno ho trocha zmenit a pattern by som dal tiez mozno iny bo zima sa už končí pomaly a to aj cez leto budete mat zasnezene?
nie, su dve verzie webu. mam aj letny header. a to logo musim zmenit moc sa ani mne nepaci.a inac co by ste odporucili pre web, ake funkcie by ste tam uvitali, aby bol web zaujimavejsi?
Web je pekný, jediné, čo by som vytkol je font v hľadaní na vrchu stránky, ten sa mi moc nepáči.. pekné zimné farby, dobré pozadie a menu.. takých 9/10 máš.
Tak možno tebe..ale ja som na pokazenom PC, kde bežím len prvizórne a vidím asi 200px dieru. Tak isto môže skončiť aj neznalý človek, ktorý nevie čo je to flash a bojí sa to nainštalovať.
no ten flash je este v stadiu riesenia. je jednoduche dat tam alternativu. ale viac by ma zaujimalo to ze co vam natej stranke este chyba. (este to neni otextovane,a ani este moc designovo doriesene).