Zdravím, má niekto skúusenosť s touto pc zostavou?
http://www.alza.sk/pocitacova-sestava-h ... 102286.htm
Mal by som záujem si v najbližšej dobe niečo poskladať, vlastne to neviem či si mám dať pc skladať, alebo rovno nejakú zostavu kúpiť. Čo výjde lacnejšie, skladačka alebo rovno zostava? Táto zostavička mi celkom padla do oka, avšak nie som odborník na pc, tak možno budete vedieť poradiť aj lepšiu v približne tej cenovej relácií. Aby som bol presný svoj pc využívam momentálne na všetko - čiže pre kancelárske potreby, pre multimediálne využitie, hry (chcel by som najmä aby tam šlapalo FSX, na tom som závislák
), CAD systémy a 3Ds max. Chcel by som kúpiť čisto iba pc, žiadne vstupné a výstupné zariadenie.. Som ochotný investovať do toho okolo 30000 ak to prešvihne nejakú tú tisícku a bude sa jednať o naozaj výkonný pc, to by som ešte prihodil... Doposiaľ som používal iba procesory od Intelu a zdali sa mi v pohodke avšak ešte nie AMD, tak keď mám pravdu povedať je mi jedno či to bude Intel alebo AMD, avšak so svojej osobnej skúsenosti by som sa viac prikláňal k Intelu. Ale ako som napísal moc sa do pc nefachujem a radšej budem preferovať výkonný procesor pred značkou. Za rady vopred ďakujem..
PS. Želám každému veselé prežitie Vianočných sviatkov!