Ahoj, potrebujem spraviť HTML (Newsletter) email tak aby po otvorení mailu neboli obrázky rozhádzané.
design robím cez photoshop kde riešim rovno aj export do xHTML s orezaním obrázkov lenže keď kód hodím do mail clienta a pošlem tak ho napr. GMAIL otvorí rozhodený ...
existuje nejaký soft ktorý by tieto obrázky resp kód upravil tak aby to držalo po kope v mailoch ?
tých veci musím spraviť 10 do týždňa a keďže nie som znalec HTML ale len grafik tak by som uvítal keby mi v tom niečo pomohlo a vygenerovalo aby som nemusel editovať každý mail
Riešenie - nerobiť kód cez photoshop. Aj keď by som čakal, že práve Photoshop vygeneruje kód vhodný pre mail (pretože v mailoch by sa mal používať čo najjednoduchší html kód, s čo najmenej CSS), tak to tak asi nie je.
Najlepšie je to dať do tabuliek. A žiadny softvér to určite neurobí za teba, buď sa to naučíš, alebo si zoženieš niekoho, kto ti to urobí (a kto už robil pár html emailov).
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
už som sa učil tabuľky , preštudoval som aj pár zrojakov použitých na HTML maily ktoré zobrazuje normálne
poskladal som to teda v tabuľkách podľa vzoru ako stránku to zobrazovalo super ale keď som to poslal do mailu tak zrazu obrázky boli po-oddeľované v riadkoch, len v stĺpcoch boli normálne pospájane už nechápem v čom robím chybu