Zdravim.
Stalo sa to ked sosa hral a pritom pocuval hudbu. Nemal som vzadu dostatocne nadvihnuty notebook, aby sa dostatocne chladil a zabudol som na to. Tak sa mi stalo (ako uz par krat predtym), ze mi zamrzol cely system (win 7), a poslednych ale pol sekudny zvuku sa stale opakoval. Dost otravne. Kedze sa mi to uz stalo predtym, vedel som, ze to uz nerozbeham a jedinou moznostou je natvrdo vypnut notebook, tak hned ako sa zasekol, som to aj urobil. A tu asi nastala chyba. Ked som ho hned zapol, hned ako sa zacal bootovat namiesto toho aby sa mi vsetko zobrazovalo raz, sa zobrazovala 8 krat(v dvoch stlpcoch a 4 riadkoch). Velka cast druheho stlpca a skoro cely 4. riadok sa nezmestili na displej. Ked som sa pokusil nabootovat linux, ani sa nezacal pustat a ked windows, ten sa sice pustil, ale v dost rozhadzanych farbach. Ked som sa prihlasil, zistil som ze mi zmyzli NVidia settings. Ked som sa pokusil postil gameboy hru cez emulator, ten vyhlasil chybu a normalna hra, ze nemam direct3d. Neviete mi prosim poradit, co by to mohlo robit? Bojim sa, ze ked som tak rychlo vypol prehriaty pocitac a nenechal som ho trocha preventilovat, skor nez som ho natvrdo vypol, tak som odpalil grafiku, ale dufam, ze moje obavy nepotvrdite. Procesor aj zakladnu dosku som vylucil, kezde bootovat zacal, hardisk ide, kedze mi win nacitalo.
Vopred dakujem za odpovede. Ospravedlnujem sa, ak je to neprehladne.
|