dobry den mam problem .po preinstalovani windowsu som nahodil vsetko oko obvikle az na jednu vec .ktora neviem co je.pise mi to v spravcovy zariadenia ako vykricnik - ostatne zariadenia - nezname zariadenie.Vo vlasnostiach mi ukaze toto typ zariadenia:ostatne zatiadenia,vyrobca:nezname,umiesnenie:Intel(R) ICH10R LPC Interface Controller - 3A16 neviem co to je ..a vadi mi to tam
Opisuješ tak problemi jak keby si bol kuchar alebo pekar, ono to vypada na to že ti chyba ovladač na radič, hod tam driveragent a pripoj sa na net kde to dáš vyhladat a tvoj problem bude vyriešení
no odksusal som ten soft a ako tak pozeram .sa aj cudujem ..vyslo mi to takto 33 goog drivers(85%) a 6 bad drivers (15%) tak to teda pozeraaam ..ale nechapem preco ..sak vzdy nainstalujem vsetko alebo nie ? ako sa fotia obrazki ? by som to sem hodil celu tu tabulku
stlacis "print screen" vlavo od scroll lock, otvoris skicar, stlacis CTRL+V, upravis (orezes,...), ulozis do pc, uploadnes na imageshack.us, sem postnes link nazvany "forum thumbnail"
neviem ..nemal som tam nic s cervenym ..ani zltim ..ale co som sem dal tie dva obrazki tak tam nieco videt je a netusim co to je .ved vzdy pri instalacii windowsu nainstalujem vsetko ako obvikle a nemam s nicim problem ..toto mi prvy krat tak hlasi v spravcovy zariadeni ..
ja som nemyslel device managera ale ten program,v ňom sa dá zistiť čo to asi je a potom hľadať drivery.Tiež som tam mal neznáme zariadenie a po spustení som sa tam v jednej časti dočítal že to je kategoria GAME PORT a bolo mi to jasné...SB Live! 5,1 má gameport ale pod W7 na to nemám drivery...
Unknown device identifier 7 ti treba nie nejaký Driver Agent!...v ňom sa dozvieš čo to za zariadenie je...ako som už písal tiež som tam mal otáznik že Unknown PCI input device a W7 k tomu nevedeli nainštalovať soft...až som s ním zistil že to je Game port na SB Live!..ale je unsupported vo W7
kapito??