Zdravím,
mám problém s Firefoxom a nakoľko som nenašiel riešenie tohto problému googlením, obraciam sa na Vás.
Osobne som sa s tým ešte nestretol a neviem ako to vyriešiť, preinštaloval som však ovládače Adobe Flash Player, Adobe AIR aj Flashplayer Plugin keďže som si laicky myslel, že je to možno kvôli ním.. no preinštalovanie nepomohlo a problém pretrváva. Taktiež som preinštaloval Firefox, no problém stále pretrváva. Počítač som nechal prejsť antivirom NOD32, AVAST ale aj Malwarebytes. Nič nebolo zistené.
Problémom je, že sa mi nezobrazujú formulárové políčka (rámčeky) na prihlásenie sa do FB alebo sa mi nezobrazí políčko v správe v chate (ktoré asi funguje na rovnakom princípe ako frames na Facebooku). Nie som odborník, píšem to z pohľadu laika.
Pripájam aj 2 screeny k vizuálnej predstave problému. Obrázok "zobrazene" ukazuje ako to
má byť a obrázok "nezobrazene" tak, ako to
mám aktuálne ja.
Zobrazene:
Nezobrazene:![Nezobrazené políčka (rámčeky) vo Firefoxe Nezobrazené políčka (rámčeky) vo Firefoxe](http://i1090.photobucket.com/albums/i364/Elyar/Public_album/nezobrazene.jpg)
Ďakujem za pomoc!