Zdravim. Mam prvy disk Sata 2 500GB Hitachi 7200RPM. Dnes mi prisiel druhy 1500GB Samsung Sata 2 5400RPM. Napojil som ho v pohode, spustil Windows a nainstalovalo ovladac. Ale aj napriek tomu nevidim disk vo Windowse. Inac v BIOSe je normalne nadetekovany. Skusal som vsetky moznosti prepojit kable medzi diskami a nic nepomoholo. :-( Mimochodom, ako mi disk prisiel, tak som ho napojil, netusim ci ho treba este sformatovat ci ako... :-( V srpavci zariadeni som kukol ovladac - Stav zariadenia - Zariadenie pracuje správne. Na karte zväzky so klikol na Načítať a vypisalo nasledovne - Typ: neznáme. Stav: neinicializované. Typ oblasti: Nedá sa použiť. Kapacita: 1430799MB NEvyhradené miesto: 0MB, Vyhradené miesto: 0MB. Kde pri tom Hitachi 500GB je toto - Typ: zakladny, Stav: Online, Tp oblasti: Hlavny zavadzaci zaznam (MBR), Kapacita: 476939MB, Nevyhradene miesto: 1MB, Vyhradene miesto: 0MB. Vobec nechapem. Ovladac hned po starte nainstalovalo, v BIOSe je viditelny, ale vo Windowse po nom ani stopy. Tak co s tym? :-( Vdaka za rekacie.
|