pls pomozte v com moze byt problem forum mam na ic.cz. avatary mam povolene, ale preco ked naskoci ten stvorcek s tymi symbolmy
(ked sa nacitava obrazok), preco tam potom nie je uz nic!! pls help me
tak to udělej v total commanderu. Najeď si na sve ftp a jdi na adresar images. a v něm označíš všechny adreáře i poddreesáře a v tom tatalcommanderu klepneš na tlačítko soubory-zmena atributu. Vyjede ti tabulka a dole je kolonka a asi tam budeš mít napsane "---" tak to přepíšeš na 777 a to je vše
LUDIA VY STE HO NEPOCHOPILI
Tvoj problém je že nemáš právnu cestu ku obrázku avary musia byť povolené, musia byť v zložke images/avatars/gallery takže ak to nemáš splnené tak ti to nejde a pokial aj máš a dávaš avatara ručne tak musíš uvieť celú cestu teda images/avatars/galleryavatar.pripona
Ja mam trosku iny problem s avatarmi, vsetko mam nastavene tak ako ma byt ale stale mi ich nezobrazuje v prispevku proste ked kuknem temu tak su tam avatari iba co maju nahrane inde ale moje z galerie nezobrazuje......ked ale kliknem na moje meno tak mi ho tam zobrazi...neviete v com moze byt problem? a ani som neinstaloval mod ktory by to mohol porusit....Dakujem