Tak teraz som z toho jeleň, keď som si zohnal matičnu dosku, sused mi spomínal že mam niečo duálne, tuším to malo súvislosť s ramkami, ale teraz keď som som si nahral cpu-Z tak tam mam "Single" čiže neviem či mam niečo zle nastavene alebo mi niečo zle ukazuje alebo v čom je problem, ak hodím dve odlišné ramky tak to reštartuje náhodou, napríklad dnes ráno 5x za sebou, tak som vybral 512-tku a nechal iba 256-tku a teraz poobede som hodil späť 512-tku lebo stroj proste nestíha s 256-tkou, spustilo sa všetko v pohode a akonahle som zapol CS 1.6 tak sa pc reštartol
Ak si niekto myslí že mi vie poradiť či to náhodou nesúvisí s prečasovaním alebo s niečím čo sa dá ľahko odstrániť alebo zmeniť tak mu hodím screeny z cpu-Z a budem mu vďačný ak na niečo príde
233-275-933
Lukais: Výrobcovia su tuším rovnakí, reštarty začali hneď ako mi sused dal matičnu do stroja a hodil tam tie dve odlišné ramky /veľkosťou/ ak je tam iba 256-tka tam sa nereštartuje stroj ale nestíha nič robiť, stačí zapnúť winamp, icq, operu + dačo a je hotový