Zdravím,
Chcel by som sa na Vás obrátiť z jedným problémom, tykajúci sa hry NFS Shift. Pred pár týždnami som si ho kúpil a nainštaloval na notebook. Prvé dni boli v pohode, všetko išlo ako malo, systémové požiadavky zďaleka postačovali (Intel 2 duo 2.00Ghz, 4GB RAM, 512 mb grafika), takže hra šla bez problémov, no následne sa s hrou niečo stalo, pretože od nejakého tretieho dňa sa hra zakaždým po začatí pretekov zasekla, teda pri pohľade z kokpitu trvalo niekoľko sekúnd a vyhodilo ma späť do Winu s hláškou že program prestal pracovať.
Začal som to teda riešiť. Preinštaloval som pár krát hru,grafiku hry som skúsil dať na najnižšie detaily no problem stále zotrval, tak som teda skúsil pre istotu preinštalovať aj DirectX a PhysX, stiahol som si patch,no ani to nepomohlo
Nechal som to teda plavať,dúfajúc že nejaký známy mi poradí keď som po pár týždnoch však musel kvoli nejakým problemom s OS preinštalovať pôvodny Win(Vista 32-bit) za Windows 7 Ultimate 32-bit. Na moje počudovanie keď som skúsil hru opäť nainštalovať, problem nezmizol, a to aj napriek tomu, že som preinštaloval komplet všetky ovládače.
Ak by mi hra nešla ani nazačiatku, nebral by som to tak "tragicky", pretože bolo by som to rovno mohol ist reklamovat ale hra mi prve dni normalne bezproblemovo šliapala, takže som naozaj zvedavý kde je teda pes zakopaný.
Čo si myslíte? Oplatí sa reklamovať?Alebo je problem v mojom PC?
|