Prosim vas, dostal som sa na 11 poziciu a nejdem sa dostat dalej. Najprv vytocim par zataciek, a potom za takymi polenami stali fizli a rozbehli sa za mnou. Potom, ked preberem ovladanie ma rovno tresne o zvodidla, a automaticky ma odhodi a rovno Zdemolovan.
Neviete mi poradit, co mam spravit? nemam nahodou stlacat nejaku klavesu alebo co?
No ja som to prešiel, ale už si to celkom dobre nepamätám. Hneď ako preberieš ovládanie tak skús pribrzdiť, musí sa dať nejako vyhnúť tomu zdemolovaniu, fakt sa už na to nepamätám, ale myslím že som s takým niečím problém nemal. Pokiaľ si spomínam, tak špeciálnu klávesu pri jazde stláčať netrebalo. A keby aj, tak by ti malo vypísať akú konkrétne máš stlačiť.
Dohaja... mne to za toho nejde dalej.. proste preberem ovladanie, normalna brzda, rucna brzda, nic, alebo som skusal, nuz, vydem z driftu, mozno nitro, ani to nie... pockam, ci niekto nemal podobny problem... Mozno sa len tebe postastilo
ja som mal nieco podobne raz, aj ked to bolo na GTA San Andreas...v jednej misii kde som mal motorkou dobehnut velke nakladne lietadlo co ma vzadu taku velku plosinu z trupu tak som ho nemohol dobehnut nceh som robil hocico a pritom ostatnym to v pohode slo..tak stacil reinstall a bolo skus, mozno pomoze