Hra je už síce staršia, ale včera som si ju pustil na 42" telke a zahral som si to na playseate s volantom a musím povedať, že to bol neskutočný zážitok a vôbec nechápem tie hodnotenia 5/10

Nečakal som od toho žiadny simulátor, ale to, čo mi tá hra ponúkla na zostave 42" telka + playseat+g27+domáce kino bolo niečo neuveriteľné a vôbec som to nečakal. Grafika je naprosto parádna, meniace sa prostredie nemá chybu a v kombinácii s hudbou a zvukmi mi z toho padala sánka

Čo ma príjemne prekvapilo bolo ovládanie na volante ktoré bolo fakt super, takže ja dávam celkové hodnotenie 9/10 za dokonalú grafiku a úchvatné meniace sa prostredie, za zvuk, za jazdný model na volante a tak isto aj za príbeh čo mi dalo dokopy parádny filmový zážitok. Naopak sa mi nepáčila dĺžka tratí a tak isto celková dĺžka hry, tá ma dosť sklamala, pretože takúto parádu by som si ešte pár hodín užíval
Ešte podotknem že keď som ju hral v termíne vydania prvý krát na klávesnici tak by som ju ohodnotil tak 7/10. Ale takto to bol úplne iný zážitok