Zdravím, vedeli by ste mi poradiť s nasledovným problémom? U frajerky doma som menil nedávno router za nový,
TP-LINK TL-WR840N, predtým tam bol nejaký Tenda ktorý vypadával. Po výmene nastal nasledovný problém. Internet na PC/NTB funguje bez problémov a idú všetky stránky ako majú. Akonáhle ale sme na mobile, či už som na svojom alebo ona na jej, prípadne jej rodičia na tablete, akosi nefungujú niektoré aplikácie a vypisujú chyby ako prikladám nižšie. Napríklad taký YouTube vôbec nejde, Google Play, OneDrive a mnoho iných to isté, proste sa nevedia pripojiť na net na tej Wi-Fi. Ale na inej Wi-Fi to ide a keď sa prepne na mobilné dáta, taktiež funguje všetko bez problémov.
Nejako si to neviem vysvetliť, ako je možné že cez prehliadač na mobile ide všetko ale aj iné aplikácie ako je FB, Instagram fungujú ako majú ale len tieto vybrané nejdú a nejdú na žiadnom zariadení.
Je mi jasné, že chyba asi bude niekde v routri ale chcel by som sa spýtať, či už niekto nemal nejaký podobný problém alebo nevie o čo sa jedná(konkrétne nastavenie), kedže neviem čo by to mohlo spôsobovať. Skúšal som už aj odznova nastaviť router, bez zmeny.
Ďakujem za odpovede.