nie nie, mam ho pripojeny na sys_fan1
sys_fan2 mam volny a na sys_fan3 mam druhy ventilator
v cpu_opt mam pripojeny treti ventilator, ktory sa sucasne reguluje spolu s cpu_fan, v cpu_opt mam ventilator pripojeny kvoli tomu, lebo do volneho sys_fan2 mi nedociahne kabel ale to nevadi nie?
problem je len s prvym ventilatorom v sys_fan1, ked som ho vybral tak podla mna sa lopatky roztacaju dost tazko, nemal by ist ventilator plynule od zaciatku? on ked prekroci urcity odpor tak sa roztoci, alebo ked mu pomozem, ze do neho tuknem tak sa chyti a uz ide, alebo ked nastavim max otacky (pustim donho 12V) vtedy ide, uz ked sa ventilator toci, tak uz pojde a mozem nastavit aj minimalne otacky a v pohode pojde, problem je len pri prvom starte pri ktorom asi do ventilatora neide plnych 12V, ale napatie ktore do ventilatora ide asi nestaci nato aby sa roztocil lebo ventilator so sebou skube, vidno ze sa snazi roztocit ale nemoze prekonat tu barieru aby sa zapol, potrebuje vadsi impulz nato aby sa zapol, aj ked nastavim ventilator na plny vykon, tak pri prvom starte pc sa nezapne, je to divne
nejake napady? lebo jedine co ma napada je blbe lozisko, lebo ked s nim pomalicky otacam, tak citim ovela vadsi odpor ako pri ostatnych ventilatoroch
ten ventilator sa chova presne takto
https://www.youtube.com/watch?v=c7Bl61JFqQE&feature=youtu.be&t=15