cawte moj bratranec pouziva nod 32 uz 6rokov a za tych 6 rokov mu nenasiel ziaden vir ani pri scane a pritom je za pc skoro cely den
može byt chyba na antiviruse alebo naozaj nič nechytil??
A co to spravit inak - Noda si mohol nechat a nainstalovat len nejaky on-demand scanner (AVPTool od kaspersky, Bitdefender free, MWAV, atd.)? Navzajom by sa nebili a dosiahol by si lepsi vysledok nez s AVG.
tak vysledok
AVG-nasiel 98 virurov a 10 cervou potom sme dali aviru
AVIRA-NASLA 105 VIRUSOV 15 cervou
spybot asi 6 spyware uz neviem
v node asi bola niekde chyba ked nič nenasiel
nebol ani cracknuty za 6rokou si odjednaval cd cez internet stale s licenciou na dva roky a aktulizovany bol kazdy den
kontrola raz do tyzdna-prisne liecenie kontrolovalo sa vsetko a bola zapnuta aj heuristyka tak nevieme prečo nič nenasiel
ano nod uz nieje taky dobre ako dakedy
vsetci co tu riesia na fore problem s virusom tak maju
ty co maju avg alebo aviru take problemy neriesia ja mam uz tiez avg
avira nesla aktulizovat
@jaron: To sa mi nechce verit...aky typ smejdov nasla Avira? Skus pohladat a vlozit sem log. Som zvedavy.
@milan-ke: Suhlasim aj nesluhlasim. Nod maka v pomyselnej sinusoide - raz je hore, raz dole. Teraz ma sice, povedzme, "hluche obdobie"...ale stale je na tom NABETON lepsie ako AVG.
Ja použivam rovno smart security od ESETu, kupil som si original. Je drahši ale lepsi ako NOD, Smart obsahuje aj firewall co NOD nema. Kazdeho koho poznam kto ma NOD tak tvrdi ze mu ziadny virus nenaslo ale ked nainstalovali Smart Security tak virus bol na svete.