b.matus píše:
fritz a ktory antivirus odporucas ty??
Ja používam u svojich klentov v podstate 3 systémy - jednak NOD32 , jednak Symantec a jednak McAfee ... každý má svoje pre a proti a ktorý je lepší, na tom sa nikdy nezhodneme.
Na svojich PC mám porôzne - kde o nič nejde ( decká ), tam je Norton Antivirus, kde mám prácu, tam je Norton Internet Security a na karanténnom PC je zatiaľ McAfee Security, ale pije mi krv a asi ho skoro vyrazím.
NOD používam poväčšine len tam, kde o nič nejde a sú pravidelne zálohované databázy, alebo kde majú ľudia obmedzený prístup k netu.
Napriek tomu cez jeden, druhý aj tretí niečo vždy prekĺzne. Popravde musím prizanť, že aj NOD verzie 4.0 mi začal piť krv, najmä tým, že ma buzeruje s aktualizáciami Windows ...
Doma ti v pohode vystačí NOD, ale never tomu, že vychytá všetko alebo takmer všetko, má takisto medzery ako ktorýkoľvek iný antivírus.
Pekne to povedal pán, ktorý viedol reseller fórum o antivíroch a bezpečnosti. Prichádzal rečník tušímže z Esetu a uviedol ho slovami: Tak a máme ďalšieho zástupcu najlepšieho antivírového riešenia
( pretým boli tuším od Kaspersky a AVG, už si to moc nepamätám - proste všetci sú najlepší, každá líška svoj chvost chváli.