ta pomalost sa mi stava ked mam v mobile pametovku... niekedy idem do galerie napr. a telefon sa po chvilke restartuje alebo mi niekto zavola vypise ze niekto vola ale asi 5sekund trva kym nacitava zvonenie z pametovky a zvycajne ho ani nenacita a pouzije defaultny ton zvonenia.par krat sa mi stalo ze telefon len vypisal ze niekto vola ani nevibroval ani nezvonil a nedalo sa ani zdvihnut a uplne zarmzol pomohlo len vybratie baterky..vsetko mi to robi pametovka..neviem preco. mam tam 4gb kartu a-data mal som aj kingston 4gb ale rovnako sa to chovalo..najprv vsetko ok a po tyzdni zacalo blbut..ked som dal tu adata tak tiez to slo asi tyzden alebo 2 dobre a potom to zacalo blbnut..mal som mobil na reklamacii ako dovod som dal to ze citanie z pametovky robi problemy..(vymenili mi aj reprak s ktorym nic nebolo
) tak mi tam dali novy software (aj ja som si tam dal novsi cez ten nokiacky update program) tak to tiez slo asi tyzden dobre a potom zase problemy az do teraz..dam ho na reklamaciu asi znovu a ak stym nic nespravia tak po 3 reklamaciach s rovnakym problemom by mi mali vratit peniaze alebo vymenit telefon za novy..aj ked novy telefon by asi nepomohol.brat ma tiez e51 a ked som dal moju 4gb do jeho telefonu tak sa to tiez chovalo podobne...pravdepodobne to bude softwarom ale nechapem potom preco to niektorym ludom na nokiackom fore ide v pohode aj s 8gb kartami.. mozno je za tvojim problemom nieco ine ale mne sa to chova podobne kvoli tej pametovke..tak isto pomoze bud restart telefonu alebo vybratie a znovu vlozenie pametovky ale tak isto sa to po par dnoch opakuje. a co sa tyka baterky tak ta mne viac ako 3dni nevydrzi asi...