Cestoval som vlakom domov a pritom mi znela hudba. Zrazu ju seklo, asi na 2-3 sekundy a potom pokračovala. Následne po skončení danej skladby mi všetky ostatné, čo som mal v priečinku Sounds zmizli. Neukazuje ich ani v inom mobile, ani v ničom inom. Momentálne mám mobil cez kábel v PC a skúšam rôzne programy na obnovenie stratených súborov, ale tie mi nájdu len veľmi staré, vymazané alebo presunuté skladby. Nič iné mi nezmizlo, len všetky hudby z priečinka Sounds (konkrétne tam sú 2 predvolené priečinky, ktoré sa nedajú a ani sa nedali zmazať, tam som mal väčšinu hudieb). Fotky, navigácia a všetko ostatné, čo mám na pamäťovke tam zostalo, dá sa s tým pracovať, takže by som vylúčil vadu karty. Keď pozerám pamäť na karte a v priečinkoch, mám tam rozdiel 200-250MB, čo zhruba odpovedá 60 skladbám, čo som mal v danom priečinku.
Prosím o radu, je to veľmi dôležité. Mal som tam dosť dôležité skladby, ktoré už asi nikdy nezoženiem.
//Requva nič nenašla, len starý bordel spred dvoch rokov.
// Ďalší program tiež našiel kopu smradu, veci z augusta 2010. Našiel 7.6GB smetí, tých 200-250MB je tam stále, len neviem prísť na to, kde a ako to spojazdniť.
|