ahojte kamarat ma tento notas asi rok ho pouzival bez akych kolvek problemou a pred par dnami mu zacala blbnut klavesnica a touchpad
tak som mu povedal ze nech mi ho da ze preinstalujem win pri instalacii winu islo vsetka ako po masle dokonca som nainstaloval aj vsetky potrebne ovladace asi za hodku praci na nom som si nevsimol ziadnu chybu vsetko slo ako malo potom som ho restartol a uz nefungovala klavesnica a touchpad ale ked som skusil dat normalnu usb klavesnicu a mys tak to slo ale stale bol nejaky spomaleny nesiel otvorit tento pocitac ani na start nslo kliknut ,ovladaci panel tak som kukol do task manageru a tam bral system z procesora 70-80%
iba nechapem ze preco sistem berie tolko z procaku ked apsolutne nic nebolo pustene!!!! tak som skusil este raz preinstalovat win iba uz som nestihol dat ani ovladace a zasa to zacalo blbnut!!! tak som ho rozobral a zistil som ze sa asi prehrieva ked som dal ruku na procak tak som ju tam nevedel udrzat chipset to iste skusil som ho zapnut a vetrak co chladi procak nefungoval myslite ze toto vsetko moze byt tim vetrakom??????
![:oops:](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile15.gif)