Ahojte. Kedze sem pisem,uz som v koncoch. Mam dva tyzdne stary NB NOTEBOOK ASUS A52JE EX160. Kratko po instalacii windowsu sa mi hned objavil problem, a to zamrzanie na par sekund. Po nie narocnych procesoch,ako je pustenie mozzily ci videa mi cely nb freezne na 20-30 sekund...niekedy na dlhsie niekedy na kratsie. Nemozem pohnut kurzorom,notebook vobec nereaguje. Ani to task managera sa dostat neviem. Googlila som,skusala rozne veci,ale nic nezabera. Cez event viewer hlasi po zmrznuti chybu
The device, \Device\Ide\iaStor0, did not respond within the timeout period.
Po spusteni stretoveho testu na HDD bolo jasne,ze HDD to nezvladal potom. Nepomohol ani 2 reinstaly windowsu. Predtym som mala win7 32b, teraz som dala win7 64bit ale ani to nepomohlo. Dokonca ked som druhykrat preinstalovala win7,32b tak problemy nastali hned po spusteni notebooku. Vsetko,co sa dalo som precitala a vyskusala ale nic nepomohlo. Na forach som nasla,ze viaceri maju s tym problem,ale nikto nevie,co robit. Mozno tu najdem par mudrych hlav,ktori su sikovni.... pls help.
Pridavam aj stranku z fora,kde maju podobny problem,mozno to tam lepsie opisali,ak by ste nevedeli z mojho opisu rozoznat problem
Link:
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?boa ... uage=cs-cz