Čaute, pozerám sa po novom notebooku keďže moja N53-ka pomaly dosluhuje. Moje priority sú teraz trochu iné ako pred tromi rokmi. Takže, hlavné body sú:
-14' ideálne matný display ale pokiaľ bude aj lesklý s dobrou viditeľnosťou pri slnečnom svetle tak urobím kompromis
- váha, ideálne do 2kg. Najbližšiu dobu budem dosť cestovať po svete s backpackom(taký nomádsky štýl), takže váha a pevné šaši sú veľmi dôležite(samozrejme v rámci cenovej možnosti)
-výkon čo sa týka výkonu, samozrejme že očakávam niečo svižné, ssd disk(aspoň základ na os). Nepozerám herný notebook Potrebujem aby zvládol Photoshop(6, bežná práca), tvorba webu, surfovanie...takže nepotrebujem silný výkon ale stačí mi niečo svižné na tieto veci. Vedľajšie priority: -lepšie chladenie(bude využívany v tropických krajinách) -pohodlná klávesnica -reproduktory(nezáleží) -hardisk ideálne 750gb+ -dobrý servis Chcel by som sa opátať aké mám možnosti, povedzme keby potrebujem service mimo EU...
Druhá vec je že momentálne sa nachádzam v UK a rád by som ho ešte kúpil ako som tu. Počul som ale že ceny sú o niečo vyššie ako napríklad na SR tak sa chcem opýtať či je to pravda. Prípadne ak máte niejaky typy tak budem rád ak sa podelíte, nech viem po čom sa tu môžem pozerať.
Prieskum som si začal robiť už pomaly sám ale budem rád za každú jednu cennú radu a pomoc pri výbere.
_________________ Asus N53JL,Samsung Galaxy S3 |