Chcem kupit nejaky notebook, ktory bude sluzit najme do skoly,programovanie,internet, obcas praca s videom. A samozrejme sem tam si zahram aj nejaku tu hru, ale to je az druhorade.
Uhlopriecka: 13.3 - 15.6, idealne 14"
HDD: na tento parameter nepozeram, staci mi aj 250 Gb
Ram: 4Gb
Procesor: idealne i5, ale moze byt aj i3
Grafika: urcite dedikovana + i5 alebo i3 s moznostou prepinania kvoli vydrzi
Vydrz: idealne 3-3,5 hod s wifi
Uz som bol pozriet nejake notebooky, ako su na tom s kvalitou spracovanie.
Sony-cka som odpisal, vzhladovo pekne, ale tie plasty sa mi akosi nepozdavaju, hlavne displej sa dost kruti, ale najviac ma odradila slaba vydrz na bateriu (39Wh bateria je dost slaba na dnesne pomery)
Acer Timeline 4820TG sa mi celkom pozdaval, grafika HD5470 rozeha uz nejaku tu hru a vydrz je tiez celkom slusna. Jedine, co by som mu vytkol je klavesnica, ktora sa mi zda byt nekvalitna.
Asus B43J sa mi tiez velmi paci, len nikde v kamennych obchodoch ho nemaju, aby som obzrel kvalitu spracovania (aj ked verim, ze bude dobra, kedze sa jedna o business notebook). Vykonovo je na tom lepsie ako Acer 4820TG, aj ked len o kusok, ale skor u mna zavazia vymozenosti ako klavesnica odolna proti poliatiu a free fall senzor na HDD. Dalej by ma zaujimala vydrz na baterie, ci by to dalo 3 hodky s wifi na integrovanej grafike. Ak by ste vedeli o nejakej recenzii na tento notebook, hoc aj na zahranicnych weboch, mozte sem hodit link. Ja ziadnu neviem najst.