Ahojte,
po 4,5 rokoch sa zacinam obzerat po novom notebooku, pretoze ten moj sucasny HP Pavilion dvd7 uz odchadzi do duchodu, mrzne, a hlavne s procakom to vyzera zle nedobre, nehovoriac o tom ze klavesnica uz ma co to vypisane
Takze co sa tyka mojich preferencii:
Rozmer : 15,6
znacka: najviac inklinujem k lenovu, ale pohoda aj asus....len neverim acer ani msi
klavesnica: hlavne nech je numericka a slovenska verzia
procak: i5/i7 byt nemusi
ram: 6-8gb
software: uuf osmicku som este neskusala, ale uz je na trhu minimum notebookov ktore maju sedmicku, takze asi sa musim zmierit s osmickou
grafika: jednoznacne vykonna, chcela by som po dlhsej dobre rozbehat hry a nemusia byt na najvyssiich detailoch ale nech to utiahnie aj ti enovsie, akcne, sportove atd.
hardisk: tu sa nevyznam v parametrcoh
samozrejme nech to ma opticku mechaniku
- plusom by bola podsvietena klavesnica ale to ne eje podmienka
- akurat este by som chcela aby baterka mala vykon aspon 4 hodiny,
- hmotnost nezalezi, notebook bude len v ramci domacnosti
a pre nechapavcov...na stolny pc nemam miesto
Jenodicho chcem hernu masinu, renderovat videa nebudem ale vzhladom na to, ze kupujem na dlhsiu dobu tak chcem mat aby dobuducna som mala rezervu vo vykone,pretoze cim dalej tym viac treba ramku aj vykonnejsi procak.
Mam jedneho vyhliadnuteho - Lenovo Ideapad Z510 ale chcela by som poznat este ine alternativy, ktore su rovnako alebo co najblizsie vykonne. Resp aspon vas naszor na tento moj co som si vyhliadla, kupovat chcem januar - februar.
ak by som nieco zabudla, pripomente mi, dakujem